Projekt


APP Properties utvecklar fastigheter. Genom kompetens, kreativitet och engagemang utmanar vi branschen och skapar unika projekt med bestående värden. Vi är verksamma i städer med stark tillväxt.

Aktuella projekt

KAPTENEN

Karlssons Äng, Kalmar


På Karlssons äng uppför vi ca 31 ljusa och omsorgsfullt designade bostadsrätter. Här skapas en länk mellan natur och modern stadsmiljö. Genom byggande i trä och närhet till stora grönområden skapas ett kvarter som främjar hållbarhet.

Läs mer

ANTELIIGATAN 7

Växjö


Anteliigatan 7 är vårt nya stadskvarter, strategiskt beläget i Växjö city. Här uppför vi 54 toppmoderna bostadsrätter på 1–4 rok som är omsorgsfullt designade och genomtänkta med stora härliga balkonger.

Läs mer

Icon uthyrningsbostäder

Växjö


Just nu finns en unik möjlighet att köpa en uthyrningslägenhet i ICON Växjö, med ett tryggt, smidigt och fördelaktigt finansieringsupplägg. Missa inte chansen att göra en riktigt bra affär!

Läs mer

Bredviks by

Växjö


I Växjös växande stadsdel, Bredvik bygger vi 14 bostadsrätter i enplan 93 kvm och två plan 108 kvm. Vi har lagt mycket omsorg och kreativitet på att skapa funktionella bostäder med genomtänkta planlösningar.

Läs mer

Icon

Växjö


ICON Växjö stod klart hösten 2018 och är Växjös högsta byggnad. Den spektakulära byggnaden innehåller 260 bostadsrätter, 4 500 kvm kontorsyta, skybar, Växjös största co-working och mycket mer.

Läs mer

Planerade projekt

Hofs Park

Växjö


På den attraktiva stadsdelen Hov i Växjö utvecklar vi ett unikt kvarter för seniorer. Där tidigare Hovslund låg utvecklar vi ett helt nytt kvarter med ca 200 ljusa och välplanerade bostäder.

Läs mer